Skip to main content

Interim Management

Har du en kritisk udfordring med at få dækket dine midlertidige forretningsbehov?

Så er Interim Management en effektiv løsning, hvor du med fordel kan ansætte en erfaren leder, konsulent eller specialist til en tidsbegrænset ansættelse.

Der kan være flere situationer, hvor jeres virksomhed kan have brug for Interim Management.

Det kan være, når der opstår et akut behov, som kræver at I får dækket en central stilling i en kortere eller længere periode.

En interim-løsning kan vise sig at være den rigtige løsning for jer, hvis din virksomhed for eksempel står over for en transformation eller vækst, turn around, omstruktureringer, sammenlægninger, opkøb eller andre særlige situationer, der kræver at I får besat en stilling midlertidigt indtil en permanent løsning eller ressource er fundet.

Fordelene ved at vælge en Interim Management-løsning:

En af de helt store fordele ved at vælge denne mulighed er, at din virksomhed får en erfaren leder, konsulent eller specialist ind, der med det samme kan tilføre værdi og drive den forandring, som din virksomhed – i en begrænset periode – har brug for.

Dertil kommer, at både behovsafdækningen, ansættelsesprocessen og onboardingen foregår hurtigere end ved en traditionel rekruttering. Dermed er det også en mere omkostningseffektiv mulighed for at få dækket dine midlertidige forretningsbehov.

Det er oplagt at bruge Interim Management, når du har behov for en, der kan tage et operationelt ansvar og levere på de opgaver, i har. Det kan være, I skal drive en forandring, står i en transformation af virksomheden eller har brug for krisehåndtering.

Du skal derfor overveje en interim-løsning, hvis du:

  • Står i en situation, hvor I akut har behov for at få besat en stilling midlertidigt
  • Vil have en erfaren ressource ind, der kan løfte opgaven fra dag ét
  • Ønsker en hurtig og omkostningseffektiv løsning for dig og din virksomhed
  • Ønsker stor fleksibilitet i ansættelsesforholdet fx i forhold til forlængelse, åbenhed omkring rekruttering til stilling og evt. fastansættelse af kandidaten

Vi finder jeres Executive Interim Manager

Kontakt os i dag – så kan vi hjælpe jer med at finde de bedste kandidater, som passer til lige netop jeres behov.