Skip to main content

Life Science and Healthcare

Med mere end 10 års erfaring og omfattende indsigt med Executive Search & Search inden for Medical Device, Pharma og Life Science såvel nationalt som internationalt, adskiller Nordic Search Group sig fra andre Search firmaer på dette område.

Vore konsulenter kommer fra ledende stillinger i branchen, og det giver en helt unik indsigt og gør det muligt at finde den rette kandidat på tværs af lokale, regionale og internationale funktioner. Ved løbende deltagelse på kongresser i ind- og udland opnås en kontinuerlig viden om branchens udfordringer og muligheder – alt samme til gavn for vores klienter. Derfor kan vi tilbyde vores klienter en helt unik sparring i forhold til netop denne branche samt de udfordringer, som de står overfor.

Vi kender forskellene på de forskellige områder og ved, at Life Science er andet og mere end lægemidler og medicinsk udstyr!

Vi har fingeren på pulsen og ved at den digitale trend også i denne branche er vigtig! Vi ved, at det kræver meget høj faglighed og troværdighed at agere og ikke mindst dyb viden om et regulatoriske aspekt. Vi kender de faglige udtryk og er dermed en meget troværdig samarbejdspartner.

Uanset om det er direktøren, lederen eller specialisten, som I søger efter inden for lægemiddelindustrien, medicinaludstyr, diagnostik, bioteknologi, generiske produkter eller forbrugersundhed, så kan vi være hjælpe.

Nordic Search Group har omfattende erfaring internationalt fra hele værdikæden – R&D, produktion, kvalitetssikring, medicinske & regulatoriske anliggender til salg og marketing, Healthcare IT samt logistik.

Vi har bl.a. fundet profiler til stillinger som:

CEO, CFO, Nordic Finance Manager, Business Controllers, Marketing Director, Retail Director, Digital Marketing Manager, Digital Marked Manager, Country Business Manager Clinical Manager, Clinical Specialist, Regulatory Manager, Country Manager, Country Sales Leader Nordic, Business Unit Director, Director of Business Development, Production manager, International Product Manager, Sales Director / Sales Manager, Key Account Manager og Produktchef.