Skip to main content

Financial services

​Med udgangspunkt i vores indgående kendskab til branchen hjælper vi vore kunder med at finde de rette kandidater inden for økonomi og finans. I et hastigt skiftende marked med stigende internationalisering og globalisering samt M&A, identificerer vi de eksperter, der kan bidrage til udvikling af klientens virksomhed.

Nordic Search Group har hjulpet virksomheder med at finde kandidater til udviklingen af finansielle services for både for nystartede samt etablerede spillere, der ønsker at skabe eller reagere på teknologiske ’disruptions’.
Uanset om klienten søger direktører, ledere eller specialister, tilbyder vi skræddersyet og målrettet rådgivning, der tager udgangspunkt i klientens behov. Vi har arbejdet sammen med bank- og finansvirksomheder, revisorer, forsikrings- og pensionsselskaber samt børsmæglere.

Nogle af de roller, som vi finder dygtige profiler til, er blandt andre: Direktører, Afd. Chef/Direktør, Revisor, Business analytikere, Compliance & Tax experts, Credit & Risk Managers, Retail bankers og Client Service Officers, Investment bankers & Investment controllers, Underwriters/insurance agents & brokers.