Skip to main content

Fast Moving Consumer Goods

Nordic Search Group har specialiseret sig i Executive Search & Search af kommercielle og operative fagfolk til nationale og internationale consumer-og serviceselskaber indenfor dagligvarer, mode/livsstil og boligindretning. Vi forstår forskellene mellem premium og luxus, on & off-line trade, retail & wholesale, high street & high-end.

Vore Partnere har mange års erfaring fra ledende stillinger i branchen, hvilket sikrer, at vi forstår klientens virksomhed og niche i branchen. Vi formår derfor at finde kandidater, der bidrager til virksomhedens udvikling.
Nordic Search Group identificerer og vurderer relevante kandidater uanset disciplin, sektor eller land, hvilket sikrer, at klienten får et skarpt felt af kandidater af højkvalitet, der giver klienten mulighed for at træffe det rigtige valg af kandidat.
Vores tilgang og proces er skræddersyet til klienten, så vi kan strukturere en løsning, der bedst muligt opfylder klientens behov og situationer. Vi finder og sikrer de kompetencer, der skaber værdi for klientens virksomhed.

Nogle af de roller, som vi har fundet profiler til, er blandt andre:

CEO, Marketingschef, Sales Manager, Regional Manager, Country Manager, KAM, CFO, Logistikchef, Kørselsleder, Udviklingschef, Retail Director, Brand Manager, Kommerciel Direktør, Creative Director, Designchef, International Business og Development Manager.