Skip to main content

Erfarne og fagligt ambitiøse Partnere søges til Executive Search & Search

Nordic Search Group søger Partnere med dokumenteret erfaring til at indgå i vores team.

I Nordic Search Group arbejder vi med Executive Search på nationalt og internationalt niveau og er medlem af IMD International Search Group, der er globalt repræsenteret med 40 kontorer WW.

Vi søger Partnere der arbejder enten som selvstændig konsulent eller har erfaring med branchen.

Som Partner er dit primære fokus etablering og udbygning af din egen kundeportefølje, i samarbejde med teamet. Du leverer et højt serviceniveau og er garant for, at opgaverne løses smidigt og med høj kvalitet. Dine succeskriterier vil være, at skabe tilfredse kunder samt være en stærk teamplayer. Derudover indgår du i den fælles opgaveløsning.

Du er en erfaren og stærk konsulent med indgående kendskab til Executive Search & Search, og du brænder for det, du laver. Det er vigtigt, at du har en forretningsmæssig forståelse fra erhvervslivet og et godt netværk.

Du er udadvendt, empatisk og inspirerende, og så er du dygtig og parat til at dele ud af din viden. Netop den indfaldsvinkel, kombineret med et stærkt fællesskab og samarbejde på tværs af kompetencer, er årsagen til vores succes.

Vores administrative set-up samt in-house research sikrer, at du bruger minimal tid på administrative opgaver, og kan fokusere din tid på at arbejde med kunderelaterede opgaver.

Vi tilbyder en udfordrende stilling, i et dynamisk miljø med gode kolleger og en høj faglighed. Du tilbydes en attraktiv pakke, en stor grad af frihed samt muligheden for indflydelse på virksomhedens fremtidige udvikling.

Kan du se dig selv på holdet, så ser vi frem til at høre fra dig.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Managing Partner Birgitte Dyreborg direkte på mobil +45 2034 9707.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

To apply for this job email your details to bd@nordicsearchgroup.com