Skip to main content

Mikkel Falck

Mikkel kommer med flere års værdifuld erfaring inden for HR-området og en solid lederbaggrund fra sin tjeneste som Officer i Hæren. 

Med imponerende headhunting- og salgserfaring, opnået hos et globalt top-bureau samt hos en europæisk top 3 high-end forretnings- og IT-konsulentvirksomhed – har Mikkel dokumenteret ekspertise i at tiltrække og rekruttere talenter, med særligt fokus på CXO-niveau stillinger og it-specialister for nogle af de største organisationer i Danmark og udlandet. 

Hans indgående kendskab til it- og ledelsesprofiler, med særlig vægt på industrier som finans, computersoftware, energi, produktion og shipping, gør ham ideel til at identificere og sikre den højeste kaliber af kandidater.

Som tidligere leder af omkring 50 specialister i Forsvaret har Mikkel et væld af erfaring med ledelse, udvikling, motivation og opnåelse af exceptionelle resultater for ham og hans teams.

Mikkel har en sjælden og værdifuld kombination af færdigheder, erfaring og uddannelse, herunder specialiseret ekspertise i cyber security som officer, en bachelorgrad i psykologi og arbejdslivsstudier og et diplom i international humanitær lov.