Skip to main content

Balder Vendt-Striim

Balder kommer med mere end 20 års værdifuld erfaring inden for leder, team og organisationsudvikling, hvor han som konsulent har sikret virksomhedernes optimale arbejdskultur gennem topledelsen og sikret implementeringen i alle andre niveauer af organisationen. Balder har arbejdet med flere C25 virksomheder, men har også stor erfaring fra SMV-segmentet.

Balder har en imponeret track record på CXO-niveau og kommercielle roller både indenfor salg, marketing og indkøb.

Balder er særligt passioneret omkring forhandlingsbordet. Det vil sige, på den ene side opbygning og optimering af salgsorganisationen, herunder marketing, med alt fra den opsøgende kold kanvas type over AMere, KAMere til salgsledere og salgschefer til CCOen.

På den anden side Procurement/Indkøb og Supply Chain. Lige fra den operationelle Indkøber over de Strategiske Indirekte og Direkte Category managers til Master planner, Supply Chain specialists, projektledere, managers til CPOen.

Hans indgående kendskab til Finans, Telecom, Shipping og Medicinal Industrien, gør ham ideel til at identificere og sikre den højeste kaliber af kandidater.

Som tidligere konsulent har Balder meget stor erfaring i at rådgive og assistere til at ændre organisationer til at opnå en high performance kultur der både tiltrækker og fastholder de bedste talenter.

Hvad enten du ved præcist hvilken profil du har behov for eller om du ønsker sparring på at opbygge eller reorganisere din salgs- eller indkøbsorganisation så står Balder altid klar til en uforpligtende sparring.